18 Aralık 2007

tikkat tikkat!

hşşşşşşşşt, sessiz olun bakim! clara, şarkıyı kes lütfen! peter, çok rica ediciim, sen de otur yerine! bu blogun okuyucusu var(mış) artık. yaaaaaaaaa.
ve evet;
hiza al!
hazrol!

evet,hazırız ahmet beycim!
:-)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

emniyet kemerlenizi bağladıysanız , uçuşa hazırız , 3... 2 ..... 1 ....;)

Adsız dedi ki...

a.b: ha ha! siz bir efsane olacaksınız blog camiasında azizim. a.b!
hoşgeldiniz.

Adsız dedi ki...

Sevgili heidi ben senin hayranlarından sadece bir tanesiyim.Yazılarını çok beğeniyorum.Seni her zaman takdir etmişimdir.Çok merak ettiğim bir şey var heidi.Bunu seni tanıdığımdan beri çözemiyorum.Sen nasıl böyle her şeye zaman ayırıyorsun? ve lütfen söyler misin ne zaman uyuyorsun yada uyuyor musun?

Adsız dedi ki...

Sevgili heidiciğim, önce de bir kaç milyon kez belirttiğim gibi yazılarını geriye sararak takip ediyorum :) yazılarının hepsini okudum ve baştan sona yer yer yorumlar da yazdım...şimdi diyosun ki kim bu çirkin ördek yavrusu...istersen şöyle yapalım, sen geriye doğru yorumlarımı takip et,en sona geldiğinde (ki gelene kadar kim olduğumu anlıycağına eminim. Zeki kızsın sen bilmem miiiii ;))ben en sonda vaziyet yerini bulsun diye yine yazarım bişiyler...ama anlaştığımız gibi geriye sarıyoruuuuzzz. "Haydi" bakalııım...10...7...5.......

Adsız dedi ki...

çirkin ördek yavrusu:):dediğiniz gibi yaptım efendim. sondan başa doğru teker teker okudum.hepsi için tekrar tekrar öpüldünüz.ve çok rica ediciim,kendinizi özletmeyiniz. anlaştık mı?

Adsız dedi ki...

çirkin ördek yavrusu:): ha bi de, çirkin ördek yavrusu hiiiiiiiiç olmamış. pamuk prenses olsa neyse. hiç işte.