15 Temmuz 2009

bikaç tespit yapıp gidicem,şekerim

herhangi bir mevsimde, öğleden sonra vakitlerinde istanbul sınırlarındaysak, dışarıda birden yağmur başladıysa ve biz dışarıda değil ofisteysek yapılacak en akıllıca hareket levent yüksel'in ilk albümünü açıp dinlemektir. o nasıl bir melodidir, nasıl bir ahenktir öyle.

yazın ortasında hala denize gidememiş insanlar akşamları küveti doldurup çıppıdı çıppıdı eğlenebilir, bunun kimseye hiçbir faydası olmadığı gibi zararı da yoktur. bronzlaşmak isteyenlerin işini de mikrodalga fırınlar gayet iyi görebilir.

adrese dayalı nüfus kayıt sistemi dünyanın en gereksiz uygulamasıdır, bir ülkenin vatandaşına yapabileceği en büyük zulümdür.

taze çekilmiş, sütsüz kahveyle en iyi giden şey yaygın kanının aksine sigara değil iki adet çikolata parçacıklı bisküvidir.

bu bilog maksadını aşmadan yazar kişisi evine gidip uyumalıdır.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

ve işte bu da heidi hanımın gerçek kişiliğinin nihayet zuhur etmesidir..

Adsız dedi ki...

adsız: evet, özetle heidi hanım pabucu yarım delinin tekidir. ilk yorumunuz bloğa hayırlı olsun. iyi tarafıma denk geldi, adınızı ifşa etmemeye karar verdim şimdilik. bu blog sizi özlemesin.

Android dedi ki...

sonunda yaşadığına dair bir belirti gördük heidi hanımcığın!bu yüzden pek bir mutluyuz.
ve evet kahveye en iyi eşlik edeblen şey sigara değil çikolatası olan herhangi birşeydir sadece çikolatada olabilir.zararı yok.
öptüm gözlerinizden..

Adsız dedi ki...

android debris hanımcım: :) ben de gözlerinizden öperim.

a.b dedi ki...

Yukarıdaki yorumcular, heidi hep yaşıyordu zaten. Aramızda kalsın, büyüyor...

Adsız dedi ki...

a.b.: hastasınım, biliyorsun. sımsıkı sarılıyorum, haberin olsun.