4 Eylül 2009

gönlümle baş başa düşündüm demin

heidi dediğiniz insan:

*günlerdir jacques brel dinliyor.
last fm sayfası kendisini çok pis ele veriyor.
*gördüğü son fransız filminin sona kalan birkaç karesini fransız şarkılarıyla temizliyor.
*ilk defa müziği sinemaya üstün tutuyor.
*yaşıyor.
*yaşadığının farkına varıyor.
*teşekkür ediyor.

3 yorum:

Santiago dedi ki...

Bundan sonra sizi Fransız filmlerinden uzak tutup ispanyol sinemasıyla haşır neşir etmeyi bir görev bilirim..

A beycik... dedi ki...

bir carpé diem dizesidir, cliché olarak nitlenediririm hep ben bu hayat güzel ko g...tn'e dünyanın kabilinden cümlecikleri, lakin severim nedense ataol behtamoğlunun "yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var" diye başlayan carpé diem diye bağıran şiirini ve de tavsiye ederim. bir de "Come on Corina let's go a maying" diye bir şiir vardı hafızam kötü olduğundan bana anonim size ise bir google tıklaması kadar yakın:) yaşayın emi,yaşayın ve bir nefes gibi takipte olduğumu ve sizi çok sevdiğimi sakın unutmayın! a beyciğinizden selam olsun, Ancak son olarak bu sieze the day olayının b..k.nu çıkaracak yaşı geçtiğinizi de hasaba katmanız gerektiğini de belirtmek isterim:) nedense a beylik gereği son söz bir klişe oluverdi. ah şu büyükler (yaşlılar) following you! my dear customer representative...

Adsız dedi ki...

santiago: ispanyol sineması candır. fransız filmi olmak isteyen aklıma sinkaflı laflar gitsin. iyi ki yanımdasın. öperim çok.

a beycik: sana ne denir ki şimdi üstad. seni severken canını çıkartasım geliyor, o derece yani. teşekkürlerin en yüksek topuklusu sana gelsin o zamansa, onca sene için.
hasretle gözlerinden öperim.