8 Nisan 2007

"Caramio" çükületasına ek

Bir kere sormak lazım şimdi: Neden "caramio"? Daha doğrusu neden sadece "caramio"? Çünküüüüüü 1)ben çikolata yemem!valla yemem.sevmem yani.çünkü bir kakao ve kötü yağ yumağıdır çikolata gözümde.ağır gelir bünyeme.ikinci ısırıktan öteye geçmez,geçemez münasebetimiz. 2)"caramio" karamelli bir şeydir ve karamel hayatın tadıdır.karamel sıcaktır ama çikolata kadar baygın değildir.değdiği satıhta hemen hakimiyet kurar. sessiz sakin ilerler.ve bir daha söküp atılamaz.karamel neyin üzerinde olursa olsun kendini yedirir.karamel için bir kilo çikolata bile yenir(yok canım!)
Bu yüzden "caramio" karamiodur."caramio" karamelin ta kendisidir!


edit: bu, reklam içerikli bir post değildir. heidi buraya "caramio" yazdı diye bir kamyon çikolataya boğulmamıştır, boğulmayacaktır!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

boğuldu, kamyon olmasa bile bir kutusuna boğuldu. fekat heidi hanımın kendisinin de belirttiği gibi bünyeye fazla gelen çükületalr zulada saklanmakta. gördüm!

Adsız dedi ki...

anonymous: o kutuyu size hibe etsem? anlaşamaz mıyız?:-p

Adsız dedi ki...

bir kutu da bana lütfen...Bak sevgili heidiciğim, vallahi bir kutu da bana vermezsen gerçekten seni 'caramio' hariç binbir çeşit çikolataya boğabilirm...bunu bir çikolata uzmanı olarak söylüyorum..reca ederim... :)

Adsız dedi ki...

"çirkin ördek yavrusu": amanın! 911'i aramalıyım!:-)