29 Temmuz 2008

çooolu çoooolu!

ilk defa buradan bir okuyucuya çağrı yapılıyor efendim,mühimdir bu nedenle.
öhö öhö.
çok sevgili tekirdağ ilimizin çorlu ilçesinden muhtelif zamanlarda gelip uzun sürelerle biloğumuzu ziyaret eyleyen ey güzide okur!
şimdi sen söyle bakalım hele; kimsin kimlerdensin? ne iş yaparsın?
bir ses versen diyorum ben hani.
"meleba, ben x, ehe ehe!" desen mesela? bir yorum yapsan ya da. lafımızın üstüne laf koysan? tanışsak,birbirimizi bilsek, ben seni sorduklarında "ha bildim ben O'nu" diyebilsem mesela, fena mı olur?
hı? ne dersiniz, hoş olmaz mı?

4 yorum:

Adsız dedi ki...

ya ben bu işi çözemedim ama yaa.nasıl oluyor böğle şeyler???
sevgili heidi sen nasıl oluyorda görüyorsun nereden katıldığımı?haa birde il,ilçe,köy ,mahalle ,hatta kapı numarasına kadar biliyorsan walla çok güzel derim ben bu işe yaa:)bunlarıda görebiliyorsan bir ara kahve içmeye beklerim..:)bu arada yoksa heidi sen bize numara yapıpta ufak ekmek kırıntıları atıp bizleri yakalamaya mı çalışıyorsun acaba diye de düşünüyorum hani...:)

Adsız dedi ki...

anonymous: ha ha,çok güldüm ben size efendim. çok basit bir yolu var bunun: google analytics.
elbet tabii,kapı numarası ne ki, şecerenize kadar ulaşabilirim istersem,nı ha ha! şaka şaka korkmayın, o kadar da değil.
kahve daveti için teşekkür ederim.
numara yapmak mı? asla.
bi de isminizi bahşeder misiniz, sör ya da madam? böyle anonim olmuyor değil mi?

Adsız dedi ki...

ya aslında ben sizin aradığınız kişi değilim ...isim önemli değil şimdilik geçmişte kahve borçu olupta hala ödeyemeyen biri diyebilirsinn...:)

Adsız dedi ki...

evet evet, bildim sizi sevgili i. aslında aklımdan geçmişti ama neyse. e madem buralara kadar geldiniz ben bi kahve ısmarlayayım size di mi ama? : P