6 Şubat 2009

sensiz bir eksiğiz!

çarşamba günü yazdığım öfke dolu yazıdan haberi olmayan AKP Gençlik Kolları'nın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla edindiği mail adresime bugün güzelce donatılmış bir propoganda maili yolladığını görünce çıldırdım tabii ben. yani zaten çıldırmıştım dün, bu tesadüf de üstüne tuz biber ekti. tamamen farklı bir amaçla ve doğrudan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ettiğim şahsî bilgilerim ve e-posta adresim bugün tamamen farklı amaçlarla, farklı bir kurum tarafından edinilip o kurumun yararına kullanılmış yani. ama şimdi belediye AKP'li ya, o yüzden der gibisin okuyucu, ben de dedim. ama yine de nasıl olur böyle bi şey? sorusuna cevap değil ki bu.
hey man, privacy policy!!!!!!
dedim bağıra bağıra. gizlilik politikası diye bir şey var di mi, ben o şartla teslim ediyorum sana adresimi belediye! hem de hiç politik olmayan bir başvuru için. sen bunu nasıl götürüp başkanın bağlı olduğu partiye verebiliyorsun? böyle mi oluyor bu işler adamım, ha?!
bi de bak ne demişler mailde, sensiz bir eksiğiz! bi de uğraşmışlar falan, öyle resimli dizaynlı bi mail, en üstte 4 adet fotoğraf çerçevesi, soldan sağa adnan menderes, turgut özal, recep tayyip erdoğan ve 4. kare boş. niye? çünkü beni oraya münasip görmüşler. ah canlarım, nasıl ihya ettiniz beni bi bilseniz. ah ah... şaka gibi di mi, ama değil.
maile şaşkın şaşkın bakan annemin de dediği gibi hayatımın fırsatı bu, kaçırmamalıyım.

ben, sevgili başbakanım hep küçük bi adnan menderes olmak istedim, ya da turgut özal. ay yoksa tansu çiller mi olsam, ya da kıratına bin gel süleyman, ha?
neyse, sen öyle bir miras devraldın ki anlıyorum ben seni, yükün ağır. tabii tabii, seve seve bu teşkilata adarım kendimi... tabii buzdolaplarını ben dağıtırım bundan sonra seçime kadar... kömürler de bende, tamam.

söyleyecek çok şey var ya neyse. bunlar kibar bir kalıpta gelen kutunuza çoktan düştü nasılsa, ama tabii kırat size gözlüklerini ödünç verdiyse bi süreliğine, maili okuyup idrak etmek hiç de kolay olmayacak sizin için.
bunu bi daha yapmayın siz yine de. cıs. ayıp.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bana da geldi aynı mail. Şaşırdım, kendimi 4.karede hayal ettim. Tçık. Olmadı. Cevapla'ya bastım. Türkçe'ye çevirmelerini rica ettim. 5 paragraflık bir metinde kullandıkları Arapça kelime sayısı kadar tiskiniyorum sizden. Ne de olsa bu düsturda yetiştik biz heheyt!

Adsız dedi ki...

coach potato: e o zaman koltuk kavgası başlasın bizim için potatocum. : ) bakalım kim en çok adnan menderes olacak.