3 Ağustos 2009

julian mcmahon, vişne, nikılsın adamları...


dünden beri koyayım koymayayım derken sonunda dayanamayıp koyuyorum bu fotoğrafı. iki gündür ekseriyetle bu adamı aynı bu formda düşünüyorum. adamdan mı vişneden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bu fotoğrafa bakınca bir haller oluyor. kendisini oldukça beğeniyorum evet; mantı açarım, börek sararım, hasta olsun çorba yaparım. bilumum sevgi, şefkat ve iyi muameleyle kucaklarım. kendisinin aslına birebir uyan suretini yapabilen androidçiyi ömrü boyunca ihya ederim.
her genç kızın etajerinin üstüne bundan bir tane tahsis edilmesi için tayyip'in gereken yasayı çıkarması gerektiğini düşünüyorum. hem tatil sezonu şimdi, kimse abesle iştigale takılmaz, hop geçer yasa meclisten. abdullah da güllerin içinden koşarak gelip imzayı çakar. türk ananelerine son surette aykırı bu şeytan tüylü herif de kocaman gülümsemesiyle o vakit yerini alır hayatımızda.
başbakanım, sen bu yasayı geçirirsen eğer bak söz bi dahaki seçimde oyum sana. tabii bir sonraki projenin başlığı "jack nicholson'ın 30larındaki halini birebir kopya eden android nikılsın adamlarının (lütfen dikkat: şişme bebek değil) piyasaya sürülmesi" olmalı, onu hiç söylemiyorum bile.

7 yorum:

Android dedi ki...

yorumumu yapmadan önce lütfen aydınlanmak istiyorum heidi hanımcığım.bu androidçik ben mi oluyorum?

Adsız dedi ki...

android: bu yazıda size birebir bi nazire yapmak istememiştim android hanımcım lakin ben lütfen aydınlanmak isterim: işin uzmanı olan size soruyorum, bu talebimin gerçekleşmesi mümkün müdür? bu er kişilerin androidleri yapılabilir mi? yapılırsa kaça çıkar? her şey dahil. :)

Android dedi ki...

ah ozaman çok çok mutlu oldum.bir de bir tesadüf oldu bugün tam da sizi anmıştım kenimle konuşurken, pek hoş bir anı oldu benim için.oyüzden şaşırdım "hissetti mi yahu?" diye.. =)

androidler yapılabilir bence..ama ben sizin için daha güzel birşey düşündüm. aynı görünüme sahip bir peter nikılsın dileyeyim diyorum yatmadan önce geceleri..ne dersiniz kuzum? eline vişne koyar süsler püsler yollarım size?

Adsız dedi ki...

android: peter nikılsın... haahaha. çok yaşayın e mi kuzum. şahaneymiş. isterim elbet, peter nikılsın.

Android dedi ki...

heidi mutlu olsun da.. o istesin ben ona browniler yaparım ellerimle kahvesinin yanına =)

"android heidiyi sevdi" yazıyor kafamda ki lcd ekranda ehehe

Peter Nicholson kişisi dedi ki...

You rang?
Vişne getirdiydim..yiyen mi?

Adsız dedi ki...

android: baksanıza android hanımcım, bi peter kişisi peydah olmuş çoktan. siz en iyisi brownie yapın bana. : )
peter nicholson: vişne denince akan sular durur demiş miydim, durur. o zaman "have another cherry!"