2 Aralık 2008

mucize

sağ yanda görüldüğü üzere heidi etekleri uçuşan mavi elbisesini ve piknik sepetini dolaba kaldırdı artık. e kış geldi ablası. yerine peter arkadaşıyla geçen kış kızakta çektirdiği bir fotoğrafı koydu. ben karışmadım, o kendisi yaptı. (bkz. kişilik bölünmesi). kötü bir şey değil ki kişilik bölünmesi. insanın kendisini tanıması lâzım harekete geçmeden önce. bölününce kendine uzaktan bakabilir insan. kendine dediysem de ben şimdi siz onu kendilerine diye anlayın. hangimiz tek kişiyiz ki. (bkz. hangimiz bazen ... değiliz ki?)
"kendimden biliyorum seni." duyduğum en güzel şeylerden biri herhalde. kim söyler bunu? bittabî yumurta kafa mister a! yandın dostum, korkarım ki bensiz bir hayatın olmayacak. nı ha ha!

ben şey için geldim sahi. bünyeye acayip zararlı bir şey var. bir pileylist. baştan aşağı sezen aksu. yazacağım ben onu şimdi aşağıya, herkes dinlesin diye. (kendi kuyruğunu kovalamak suretiyle başa sararak). soru soracağım sonra ona göre. herkes yapsın ödevini. bugünlük bu kadar, şimdi teneffüse çıkın.

işte liste* burda:
1) rumeli havası
2)hükümsüz
3)aşkları da vururlar
4)istanbul hatırası
5)ablam aşktan öldü
6)gidiyorum bu şehirden

üstüne tarçın niyetine biraz zülfü livaneli serpiştiriyorsunuz, daha güzel oluyor. tercihen ah benim sevdalı başım, ah benim şair telâşım gibi bir şey.

*bunun bi de bülent ortaçgil versiyonu var, onu da sonra veririm.

2 yorum:

Android dedi ki...

bu arada bu şarkıları dinledim fakat birkaç şarkı eksikti =/ ama hoşuma gitti :)

Adsız dedi ki...

consummatum est: elbette kuzum, yüksek doz olmasın diye öyle yaptım.: )introduction to bişe bişe kıvamında.
ama başa sarmaya devam.